Un concepte molt ampli

Amb el temps, moltes aplicacions han deixat de necessitar ser instal·lades als ordinadors per passar a funcionar íntegrament des d’un navegador web, fet que ha possibilitat el ràpid creixement dels serveis cloud.

A més, un mètode molt utilitzat per comunicar aplicacions consisteix en el desenvolupament de serveis web que ofereixen una sèrie de funcions per obtenir informació o modificar l’existent.

Així, les possibilitats del desenvolupament web abasten molt més que la creació d’una web corporativa, adaptant-se a les necessitats de cada situació.

Desenvolupament web
Serveis de desenvolupament

En què et podem ajudar?

Web corporativa

Construïm i publiquem la teva web basada en WordPress i t'expliquem com treure-li partit gestionant els continguts pel teu propi compte.

Aplicacions web a mida

Desenvolupem aplicacions que no necessiten ser instal·lades als ordinadors dels usuaris, accessibles des de qualsevol navegador.

Integracions

Desenvolupem APIs i serveis web per a facilitar la comunicació i compartició de dades entre les aplicacions del teu negoci.

UI / UX

Dissenyem i creem interfícies d'usuari intuitives, fàcils i còmodes d'utilitzar, treballant conjuntament amb els usuaris.

Posicionament SEO

Analitzem la teva pàgina web i les estratègies de posicionament associades per ajudar-te a millorar els resultats.

Campanyes SEM

T'ajudem a atreure públic si estàs començant amb la teva web, o a promocionar els teus serveis i productes.

Escriu-nos i respondrem els teus dubtes