Suport tècnic especialitzat per a optimitzar el teu parc informàtic

Un servei de help desk ofereix suport tècnic per a resoldre consultes, incidències o sol·licituds relacionades amb software, hardware, xarxes o altres aspectes tecnològics. El seu objectiu és proporcionar un punt centralitzat de contacte per a solucionar problemes i millorar l’experiència de l’usuari.

A dimgest, oferim solucions integrals de help desk per a empreses, proporcionant assistència tècnica especialitzada per a garantir el funcionament fluït del teu entorn informàtic. Des de la gestió del parc informàtic fins al suport remot, el nostre equip de tècnics és aquí per resoldre els teus desafiaments tecnològics.

Técnico Help Desk

Els nostres serveis de Help Desk

01
Gestió Integral del Parc Informàtic

Ens encarreguem de la gestió completa del teu parc informàtic, assegurant que tots els components operin eficientment per mantenir la teva empresa en funcionament.

02
Suport Tècnic Especialitzat

Comptem amb tècnics informàtics altament qualificats per donar suport tècnic especialitzat, ja sigui de manera presencial o mitjançant assistència remota.

03
Solucions de Suport Remot

Oferim serveis de suport remot eficients per resoldre problemes de manera ràpida i minimitzar el temps d'inactivitat dels teus sistemes.

Beneficis del nostre servei de Help Desk​

Atenció personalitzada

El nostre servei de Help Desk es centra en cada usuari, oferint assistència individualitzada per resoldre les seves inquietuds tecnològiques de manera ràpida i precisa.

Resolució eficient de problemes

Comptem amb un equip altament qualificat que garanteix una resolució àgil i eficient de qualsevol problema tècnic, minimitzant el temps d'inactivitat i maximitzant la productivitat.

Suport remot

Els nostres experts poden resoldre problemes de manera remota, donant assistència tècnica immediata sense importar la ubicació, fet que agilitza la solució de problemes i minimitza les interrupcions.

Augment de satisfacció de l'usuari

Assegurem una experiència positiva per als nostres usuaris, millorant la seva satisfacció i confiança en els nostres serveis.

Millora l'eficiència de la teva operació amb el nostre Help Desk

Amb el nostre sistema automatitzat de registre i control d’informes, garantim l’eficiència operativa. El nostre servei es distingeix per la seva atenció compromesa, mantenint alts estàndards acordats.

Descobreix com el nostre help desk pot optimitzar el teu entorn informàtic. Contacta amb nosaltres per a una avaluació personalitzada!

HelpDesk - Registros e informes de control

Preguntes freqüents

Un servei de Help Desk per a empreses és una solució que proporciona suport tècnic per a resoldre problemes informàtics, gestionar el parc informàtic i garantir el funcionament adequat dels sistemes.

Un tècnic informàtic aporta experiència en la resolució de problemes, manteniment preventiu i suport tècnic, contribuïnt a l’eficiència i estabilitat dels sistemes informàtics d’una empresa.

El suport remot permet als nostres tècnics accedir al teu sistema de forma segura per solucionar problemes a distància. Això agilitza el procés de resolució i minimitza el temps d’inactivitat.

Mitjançant una aplicació ens connectem a l’equip amb problemes només quan el client ho necessita, solucionant la majoria de problemes en pocs minuts sense desplaçaments ni esperes.

Totes les actuacions queden registrades a la nostra aplicació de gestió d’incidències, pel que serveixen com a base de coneixement per als nostres tècnics, a més d’oferir als nostres clients una visió general de l’estat dels seus contractes de serveis.