Projectes d'infraestructura

Una infraestructura TIC és quelcom viu, susceptible de canviar amb el temps, bé sigui per adaptar-se a noves tecnologies que mica en mica es van incorporant, o per necessitat de creixement, entre d’altres possibilitats.

A dimgest podem ajudar-te tant si comences des de zero com si estàs ampliant la teva infraestructura amb servidors, xarxes, emmagatzematge, incorporant seus que necessiten connectar-se a la teva empresa, o qualsevol altra necessitat que el teu negoci pugui tenir.

També ens encarreguem de les modificacions necessàries per incorporar nous elements o renovar els que hagin arribat a la fi de la seva vida útil.

Telefonía IP - Call center - Contact center

Com ho fem?

01
Disseny
Escoltem les teves necessitats i t'ajudem a dissenyar la infraestructura que necessites per donar suport al teu negoci valorant les opcions més adequades que existeixen al mercat.
MÉS INFORMACIÓ
02
Implementació
Posem en marxa la teva nova infraestructura o hi incorporem noves solucions que ajudin a millorar el seu rendiment i estabilitat.
MÉS INFORMACIÓ
03
Manteniment
Mantenim la teva infraestructura al dia fent revisions periòdiques que permeten detectar necessitats, i apliquem les actualitzacions i/o correccions necessàries.
MÉS INFORMACIÓ
04
Gestió
Mitjançant els serveis gestionats, supervisem i monitoritzem la teva infraestructura per avançar-nos a possibles problemes, assegurant que funcioni permanentment.
MÉS INFORMACIÓ

Per què escollir-nos?

La nostra experiència provada i el nostre enfocament centrat en el client ens converteixen en el teu soci ideal en el món de la tecnologia. Aportem:

Experiència acreditada

Al llarg dels nostres 20 anys d'experiència, hem liderat nombrosos projectes exitosos, donant suport a empreses amb solucions informàtiques integrals.

Adaptabilitat i flexibilitat

No importa la complexitat de la teva necessitat, estem equipats per adaptar-nos i proporcionar solucions personalitzades.

Suport continu

El nostre compromís no acaba a la implementació. T'acompanyem durant tot el cicle, proporcionant suport constant i assegurant l'eficàcia dels teus sistemes.

Comença la teva transformació digital!

Permet-nos portar la teva infraestructura informàtica al següent nivell.

Contacta amb nosaltres per explorar com les nostres solucions poden impulsar el teu negoci cap al futur.

Servicios gestionados

Preguntes freqüents

La infraestructura al núvol, també coneguda com “cloud computing”, és un model que permet accedir a recursos informàtics a través d’internet. Aquests recursos inclouen emmagatzematge, servidors, bases de dades, xarxes, software i altres serveis, sense necessitat de tenir-los físicament en un lloc específic.

Aquesta infraestructura es gestiona i proporciona a través de proveïdors de serveis al núvo, fet que permet a les empreses i usuaris accedir a dades i processos informàtics de manera remota, escalable, flexible i sota demanda.

La infraestructura com a servei (IaaS) proporciona recursos informàtics virtualitzats a través d’internet. Funciona permetent als usuaris accedir i gestionar recursos com servidors virtuals, emmagatzematgem xarxes i sistemes operatius de forma remota a través del núvol.

Els proveïdors d’IaaS ofereixen una plataforma escalable on els usuaris poden aprovisionar i desaprovisionar recursos segons les seves necessitats, pagant únicament pels recursos que utilitzen, cosa que proporciona flexibilitat i redueix costos de manteniment de hardware. Els usuaris tenen control sobre les aplicacions, emmagatzematge i sistemes operatius, mentre el proveïdor de serveis s’encarrega de la infraestructura subjacent.