Començar, millorar, créixer

Projectes d'infraestructura

Una infraestructura TIC és quelcom viu, susceptible de canviar amb el temps, bé sigui per adaptar-se a noves tecnologies que poc a poc s’hi van incorporant, o per necessitat de creixement, entre d’altres possibilitats.

A dimgest podem ajudar-te tant si comences des de zero com si estàs ampliant la teva infraestructura amb servidors, xarxes, emmagatzematge, incorporant seus que cal connectar a la teva empresa, o qualsevol altra necessitat que el teu negoci pugui tenir.

També ens encarreguem de les modificacions necessàries per incorporar nous elements o renovar els que hagin finalitzat la seva vida útil.

Projectes d'infraestructura
Disseny, implementació, manteniment i gestió

Com ho fem?

01
Disseny

Escoltem les teves necessitats i dissenyem la infraestructura que necessita el teu negoci valorant les opcions més adients que existeixen al mercat.

02
Implementació

Posem en marxa la nova infraestructura o incorporem noves solucions a la mateixa que ajudin a millorar el seu rendiment i estabilitat.

03
Manteniment

Mantenim la teva infraestructura al dia realitzant revisions periòdiques que permeten detectar necessitats, apliquem les actualitzacions i/o correccions necessàries.

04
Gestió

Supervisem i monitoritzem la teva infraestructura per avançar-nos a possibles problemes i assegurar que funcioni permanentment.

Escriu-nos i respondrem els teus dubtes