Disseny web i botigues online

Crea una presència digital impactant amb el nostre servei de disseny web corporatiu.

A dimgest ens especialitzem en el disseny web corporatiu, oferint solucions que reflecteixen la identitat única de la teva empresa.

Des de pàgines web corporatives elegants fins a plataformes interactives i adaptables per a dispositius mòbils, garantim un disseny que no només impressiona, sinó que també converteix visitants en clients.

Els nostres serveis de disseny web

01
Webs corporatives a mida

Dissenyem webs corporatives a mida, tenint en compte la identitat de la teva empresa per crear una experiència única que destaqui la teva marca en línia. Des de la presentació de productes fins a la narrativa de la marca, dissenyem llocs web professionals i atractius que cautiven els teus clients a Granollers i reflecteixen l'excel·lència del teu negoci.

02
Botigues online personalitzades

Oferim solucions completes adaptades a les teves necessitats comercials. Des de la interfície d'usuari fins a la gestió de l'inventari i els mètodes de pagament, creem botigues intuïtives i segures que converteixen visitants en clients satisfets, permetent expandir el teu negoci en el mercat digital.

03
Aplicacions a mida

Des d'aplicacions de gestió interna fins eines d'interacció amb clients, les nostres aplicacions a mida milloren l'eficiència operativa i enforteixen la connexió amb la teva audiència, proporcionant solucions tecnològiques innovadores i efectives.

Beneficis del nostre disseny web corporatiu

Identitat corporativa

Reforcem la identitat de la teva empresa mitjançant un disseny web que reflecteixi els seus valors i visió.

Experiència d'usuari òptima

Creem webs que ofereixen una experiència d'usuari fluida i atractiva.

Adaptabilitat

Els nostres dissenys són adaptables a diferents dispositius per arribar a una audiència més àmplia.

Webs orientades a negoci

Fem webs orientades al negoci i la conversió, amb les millors funcionalitats pels teus visitants.

Descobreix el potencial de la teva presència online

Amb experiència en plataformes com Shopify, Magento i WooCommerce,creem botigues i pàgines web segures, escalables i fàcils d’administrar. Abordem aspectes crítics com seguretat, configuració de carros de compra, passarel·les de pagament i implementem estratègies de marketing online. El nostre enfocament en l’usuari ens ha permès resoldre diversos desafiaments en el disseny web amb èxit.

Transforma la teva imatge corporativa amb el nostre servei de disseny web corporatiu. Contacta amb nosaltres per a una consulta personalitzada!

Preguntes freqüents sobre disseny web corporatiu

Una web corporativa és un lloc web dissenyat específicament per representar a una empresa en línia, mostrant informació sobre els seus productes, serveis i valors de manera professional.

El disseny de pàgines web corporatives és crucial perquè crea la primera impressió de la teva empresa en línia. Un disseny professional i atractiu pot influir positivament en la percepció dels visitants.

El disseny web contribueix a la identitat corporativa a l’incorporar elements visuals i estils que reflecteixen la personalitat i valors de l’empresa, creant coherència en la marca en línia.