Coneix els nostres serveis TIC

Explora els nostres serveis integrals i descobreix com podem millorar la teva infraestructura informàtica.

A dimgest entenem que cada empresa és única. Els nostres serveis informàtics per a empreses van més enllà del manteniment i s’adapten a les teves necessitats específiques. Des de la resolució d’incidències fins a la implementació de sistemes complets, el nostre equip altament capacitat i experimentat és aquí per ajudar-te.

  • Serveis gestionats: Comptem amb personal especialitzat per proporcionar-te assistència des de l’inici.
  • Manteniment i suport: Oferim suport tècnic pels teus usuaris i ens encarreguem del manteniment dels teus equips.
  • Projectes d’infraestructura: Des del disseny fins a la gestió, creem i mantenim infraestructures TIC per la teva empresa, garantint el seu òptim funcionament. Desarrollo web: Ya sea una web corporativa o una aplicación personalizada, nuestro equipo se adapta a tus necesidades específicas.
  • Formació: Reduïm incidències formant el teu personal de manera adequada.
  • Telefonia IP: Els nostres serveis de telefonia IP t’ofereixen flexibilitat i estalvi, sense la necessitat d’inversió en hardware. Paga per ús.
  • Reparació d’ordinadors: El teu ordinador necessita una reparació? Confia en els nostres experts per resoldre qualsevol inconvenient tècnic.

Els nostres punts forts

01
Adaptabilidad i personalització

Oferim serveis adaptats a les teves necessitats úniques. Des de manteniment preventiu fins a solucions personalitzades, som aquí per proporcionar la millor assessoria i experiència.

02
Monitorització avançada

Implementem monitorització avançada de servidors i usuaris per oferir un control total i respostes ràpides i efectives.

Per què escollir-nos

Experiència

Amb més de 20 anys d'experiència en el sector

Compromís i flexibilitat

Amb seu a Granollers per proporcionar un servei personalitzat in situ a la teva empresa o domicili particular

Tracte proper

A dimgest, valorem la proximitat. Ens dediquem a establir relacions properes amb els nostres clients, entenent les seves necessitats i oferint una atenció personalitzada.

Innovació

Mantingues-te a la vanguàrdia amb solucions informàtiques innovadores. A dimgest, combinem experiència i creativitat per oferir serveis que no només resolen problemes, sino que també impulsen el teu negoci cap al futur.

Preguntes freqüents

Els serveis informàtics abasten un conjunt integral de solucions tecnològiques proporcionades per professionals en el camp de la informàtica. Aquests serveis inclouen des del manteniment i suport de sistemes fins al desenvolupament de solucions personalitzades per satisfer les necessitats tecnològiques d’empreses i particulars.

Els informàtics ofereixen una àmplia gamma de serveis, des de la resolució d’incidències i el manteniment de hardware i software fins a la implementació de xarxes i la consultoria tecnològica. La seva experiència abasta des de la reparació d’equips fins a l’optimització de sistemes per millorar la eficiència i la seguretat.

Les necessitats informàtiques d’una empresa varien, però els serveis essencials inclouen manteniment preventiu i correctiu, gestió de xarxes, seguretat informàtica, assessorament tecnològic i desenvolupament de solucions a mida. Comptar amb un equip informàtic de confiança garanteix un funcionament fluid de la infraestructura tecnològica, impulsant el creixement i la productivitat.

A dimgest, no només som un proveïdor de serveis informàtics; som el teu soci estratègic per l'èxit tecnològic. Contacta ara amb nosaltres i descobreix la diferència!