FORMACIÓ = MOTIVACIÓ

Beneficis de la formació

No totes les persones són natives digitals i, per tant, no tenen les mateixes facilitats per treballar amb noves tecnologies.

Fins i tot, les persones amb perfils més tècnics necessiten mantenir-se formades en un sector que es troba en constant evolució.

La manca de formació de qualitat davant el treball continuat amb les TIC pot provocar frustració i reticència al canvi en les persones.

Oferir-los les eines necessàries perquè puguin desenvolupar la seva feina amb total confiança i seguretat en elles mateixes és una bona dosi de motivació que contribueix a crear un clima laboral agradable.

Formació informàtica

Formació per a usuaris

Millora la confiança i productivitat dels usuaris oferint-los formació de les eines amb què treballen cada dia. Els següents són només alguns exemples del que podem oferir.

01
Windows bàsic

Interfície de Windows, treball amb fitxers, dreceres de teclat, configuració.

02
Correu electrònic

Ús dels gestors de correu electrònic, bones pràctiques en la comunicació.

03
Ciberseguretat bàsic

Identificació de riscos i potencials amenaces, bones pràctiques.

04
WordPress bàsic

Apren a gestionar una web amb WordPress i els seus continguts en pocs dies.

05
Microsoft 365

Access, Excel, PowerPoint, Word, OneDrive, Outlook, SharePoint..

06
Formació personalitzada

Formació específica a usuaris en àrees clau que millorin la seva productivitat i confiança.

Formació tècnica

Formación técnica

La tecnologia està en constant evolució, i mantenir-se al dia en llocs de treball amb perfils tècnics és imprescindible.

És important que els treballadors puguin disposar d’una formació continuada que els permeti aplicar els coneixements adquirits en el seu dia a dia, dotant-los d’una major capacitat analítica i, per tant, resolutiva.

Treballem amb professionals qualificats de formació en l’àmbit tècnic informàtic que imparteixen cursos de tecnologies com Azure, VMware, Sistemes operatius Microsoft i Linux, motors de bases de dades com SQL Server, tecnologies de xarxa com Cisco, etc.

Ofereix al teu personal un pla de carrera professional amb formació de qualitat.

Impulsa la teva carrera professional!